Her finder du presserelateret materiale, herunder pressemeddelelser og fotos, samt retningslinjer for brugen af disse. Scroll ned for fotos og logo.

Pressekontakt
Se udsendte pressemeddelelser for kontaktoplysninger på den ansvarlige for det specifikke arrangement. For generelle pressehenvendelser, kontakt venligst presseansvarlig i Videnskabernes Selskab kommunikationschef Kristoffer Frøkjær eller kommunikationskonsulent Rikke Reinholdt Petersen.

Seneste pressemeddelelser fra Videnskabernes Selskab:

På jagt efter de sidste 99%: Årets modtager af H.M. Dronningens Videnskabspris vil løse mysteriet bag bakteriers arvemateriale
Mads Albertsen vil kortlægge alt det om naturlige bakterier, vi endnu ikke ved – også selvom vi er omgivet af dem. Og så har han spillet en afgørende rolle for at kortlægge alle varianterne af coronavirus under covid-19-pandemien.

Udgivet 27-03-2024

Giftig forskning redder menneskeliv
Hans banebrydende forskning i modgift mod slangebid har allerede fået Forbes Magazine og MIT Technology Reviews øjne op for ham. Nu Hædrer Videnskabernes Selskab professor, centerleder og multi-entreprenør Andreas Hougaard Laustsen-Kiel med Sølvmedaljen 2023.

Udgivet 26-10-2023

Videnskabernes Selskab lancerer VidenSkaber – et 3-årigt formidlingsinitiativ
Hvordan ved vi det? Nyt initiativ skaber mødested, hvor forskere og borgere sammen undersøger hverdagens store udfordringer.

Udgivet 04-10-2023

Se tidligere pressemeddelelser fra Videnskabernes Selskab her.

Brug af Videnskabernes Selskabs logo

Videnskabernes Selskabs logo findes i forskellige versioner og kan anvendes efter aftale med Sekretariatet.

For tilladelse til brug af logoer i pressesammenhænge eller på sociale medier, kontakt kommunikationskonsulent Rikke Reinholdt Petersen.

Brug af pressebilleder

Fotos fra Videnskabernes Selskab kan oftest anvendes efter aftale med Sekretariatet, med få undtagelser, hvis tredjepart ikke tillader anvendelse.

For tilladelse til brug af billeder i pressesammenhænge eller på sociale medier, kontakt kommunikationskonsulent Rikke Reinholdt Petersen

Foto: Lars Svankjær/Videnskabernes Selskab
Foto: Lars Svankjær/Videnskabernes Selskab
Foto: Lars Svankjær/Videnskabernes Selskab
Foto: Lars Svankjær/Videnskabernes Selskab
Foto: Lars Svankjær/Videnskabernes Selskab
Foto: Lars Svankjær/Videnskabernes Selskab
Foto: Lars Svankjær/Videnskabernes Selskab

Brug af billeder af Videnskabernes Selskabs medlemmer

For tilladelse til brug af portrætbilleder af Selskabets medlemmer (findes på medlemsprofil ved søgning på det specifikke medlem), kontakt kommunikationskonsulent Rikke Reinholdt Petersen. Tilladelse til brug afhænger i nogle tilfælde af tredjeparts godkendelse og kan derfor ikke garanteres.