EN VIDEOSERIE AF VIDENSKABERNES SELSKAB

Kometernes jul

Videnskabernes Selskab deltog i markeringen af 2022 som nationalt videnskabsår, bl.a. ved tilvejebringelsen af produktionen af en filmserie.

Et af startskuddene på det nationale videnskabsår var den naturvidenskabelige fiktions-tv-julekalender for hele familien Kometernes jul og internetplatformen med relateret indhold Universet Udenom. I løbet af december 2021 udkom 8 afsnit af videoserien Videnskaben i Kometernes jul, som blev en del af Universet Udenom. Serien blev produceret af Boomshanka Productions for Videnskabernes Selskab.

De 8 afsnit af Videnskaben i Kometernes jul omhandler nogle af de mest spændende emner fra tv-julekalenderen – forklaret, så alle kan være med. For eksempel: Hvorfor gør teenagere somme tider dumme ting? Kan man teleportere et menneske? Hvorfor bliver vi forelskede? Hvordan ser din smartphone ud om 20 år? Og hvorfor smager kød bedre end grøntsager? De og mange flere spørgsmål svarer serien på, for heri forklarer nogle af Danmarks dygtigste forskere videnskaben fra Kometernes jul.

LUK FILTRERING OG SORTERING

Sæsoner

SorterFILTRERING OG SORTERING
search